010 - 264 08 88 fascinatio@verdoold.nl

 

FORUM FASCINATIO
HEERLIJK WONEN EN WERKEN

Op zoek naar een ruime, kwalitatief hoogwaardig gebouwde, gasloze en energiezuinige woning in een fijne buurt? Dan biedt nieuwbouwproject Forum Fascinatio in Capelle aan den IJssel 17 schitterende woon-werk woningen. Stuk voor stuk complete woningen met tuin, balkon, bedrijfsruimte en twee eigen parkeerplaatsen. In de prachtige wijk Fascinatio, dicht bij het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar het centrum van Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

VOEL JE THUIS IN CAPELLE AAN DE IJSSEL

Wonen in Forum Fascinatio

De prachtig ontworpen woningen worden opgetrokken uit een donkere baksteen voor de begane grond en een geel-bruine steen voor de eerste en tweede verdieping. De diep zwarte kunststofkozijnen geven de woningen een chique uiterlijk. De ruime balkons met openslaande deuren geven de woonkamer een extra dimensie. De meeste woningen hebben ook nog een Frans balkon, lichtinval verzekerd. Verder is er altijd een parkeerplaats beschikbaar omdat iedere woning twee privé parkeerplaatsen heeft, afgesloten door een centraal schuifhek die middels een zender kan worden bediend.

Keuken en badkamer

De woning wordt standaard opgeleverd met een keuken inclusief apparatuur. De keuken kan geheel naar eigen keuze worden samengesteld. Wel zo fijn, want de keuken is veel meer dan een plek waar je een snelle hap maakt.

De badkamer en de toiletten worden standaard opgeleverd met sanitair van Sphinx en kranen van Grohe. Een alternatieve keuze van kleur, uitvoering en opstelling van het sanitair is in overleg mogelijk.

Ondernemers

Het is voor ondernemers mogelijk om de begane grond in zijn geheel of gedeeltelijk in te richten als bedrijfsruimte waarin je aan huis kunt werken. Richt jouw bedrijfsruimte in zoals je dat zelf wilt, als kantoor, atelier of studio.

Door een aparte entree toe te voegen is het mogelijk de ruimte fiscaal van de woning te splitsen. Je kan er dan voor kiezen om de bedrijfsruimte privé aan te kopen en te verhuren aan je eigen onderneming. Het is ook mogelijk de bedrijfsruimte apart te splitsen en die aan te kopen met je eigen onderneming. De btw van de aankoop van de bedrijfsruimte is in dat geval in je eigen onderneming te verrekenen.

Duurzaam wonen

De woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen een warmtepomp in plaats van een traditionele CV-ketel. Deze warmtepomp draagt zorg voor warm tapwater en vloerverwarming. De warmte wordt door de installatie uit de buitenlucht gehaald en indien noodzakelijk middels elektriciteit bijverwarmd.

De woningen worden voorzien van een warmte-terugwin installatie (WTW-installatie). Deze zorgt voor de aanvoer van verse buitenlucht en afvoer van binnenlucht. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen, isolerend HR++ glas, isolatie in de vloeren, de muren en de daken. Hierdoor krijgt de woning een energie A label.

5-TYPE WONINGEN

welk type past bij jou?

Kenmerken voor alle type woningen

• Zeer ruime woon-werk woningen
• Twee eigen parkeerplaatsen
• Gasloos en verwarming middels warmtepomp
• Vloerverwarming per vertrek individueel instelbaar
• Energiezuinig en voorzien van zonnepanelen
• Ruim balkon en eigen tuin
• Voorzien van keuken en sanitair
• Centrale ligging nabij uitvalswegen

Verkopend makelaar

010 – 264 08 88

Bezoekadres

Cascade 75

2923 AT Krimpen aan den IJssel

Pin It on Pinterest

Share This