010 - 264 08 88 fascinatio@verdoold.nl

 

FORUM FASCINATIO IN
CAPELLE AAN DEN  IJSSEL

Op de website van de gemeente Capelle aan den IJssel is te lezen dat de stad Capelle zo oud is als de weg naar Kralingen. De Zuid-Hollandse variant op het gezegde over de weg naar Rome blijkt helemaal juist. Opgravingen bewijzen dat er al in de tweede eeuw na Christus bebouwing was langs de IJssel. De weg naar Kralingen verbindt wat nu Gouda en Rotterdam is. Langs die weg lag het dorp Capelle, waar veel zalmvissers en steenbakkers woonden. Na meerdere overstromingen trok de bevolking weg, om pas in de twaalfde eeuw weer terug te komen. Tegenwoordig is Capelle een middelgrote stad met allure.

VOEL JE THUIS IN CAPELLE AAN DE IJSSEL

Ligging

Het nieuwbouwproject is gelegen in Capelle aan den IJssel in de wijk Fascinatio. Dit gebied ligt tussen de metrolijn aan de noordzijde van de wijk, de rijksweg A16 aan de westzijde en de Abram van Rijckevorselweg (N210) in het zuiden. De wijk is kindvriendelijk, ruim opgezet en heeft een mooie architectuur.

Bereikbaarheid

De wijk is goed door het openbaar vervoer ontsloten. Met de metro vanaf station Kralingse Zoom ben je in ongeveer 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Vanaf het metrostation Capelsebrug ben je in ongeveer 4 minuten in het centrum van Capelle aan den IJssel en is in circa 10 minuten het NS- en metrostation Prins Alexander te bereiken.

 

Wonen en werken

De nieuwe woning is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en zakelijk optimaal kan functioneren. Op blote voeten lopen, genieten van een warme douche en moderne oplossingen in huis vergroten dit wooncomfort. Van een individueel instelbare thermostaat tot de warmtepomp die je huis verwarmt: een fijn en comfortabel huis zorgt voor het ultieme ‘helemaal thuis’-gevoel.

Faciliteiten

De wijk heeft een Multi Functioneel Centrum (MFC) met daarin gevestigd drie basisscholen, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Aan de Fascinatio Boulevard is het gezondheidscentrum “GOED” (Gezondheidszorg Onder Eén Dak) gelegen. In het gebouw zijn onder andere een huisarts, een tandarts, een apotheek en een fysiopraktijk vertegenwoordigd.
In het midden van de wijk is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen zeven dagen per week geopend.

Verkopend makelaar

010 – 264 08 88

Bezoekadres

Cascade 75

2923 AT Krimpen aan den IJssel

Pin It on Pinterest

Share This